Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych WSIP

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych WSIP
Niedostępny
cena: 30,00 PLN
Ilość:

Autor: Witold Jastrzębski

Kod hurtowni: 9788302071201

Wydawnictwo: WSIP

Numer ISBN: 9788302071201

Oprawa: miękka

Rok wydania: 2003

0 opinii  0 opinii  |  dodaj opinię
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja; żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny; podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe.iono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, urządzeń do mycia naczyń, sporządzania i ekspedycji napojów. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.

dodaj opinię

Twoje imię:

Ocena:

Pozytywna   Negatywna

Twoja recenzja:

Notatka: HTML niedozwolony!

Przepisz kod z obrazka:

Zadaj pytanie
KSIĘGARNIA POWER
Zadaj pytanie

Imię:

E-mail:

Treść:

Przepisz tekst: