Technologia żywności Część 2 WSIP

Technologia żywności Część 2 WSIP
Niedostępny
cena: 32,00 PLN
Ilość:

Autor: Mieczysław Dłużewski

Kod hurtowni: 9788302079764

Wydawnictwo: WSIP

Numer ISBN: 9788302079764

Oprawa: miękka

Rok wydania: 2006

0 opinii  0 opinii  |  dodaj opinię
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny ? podstawy przetwórstwa żywności. W części 2 omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.

dodaj opinię

Twoje imię:

Ocena:

Pozytywna   Negatywna

Twoja recenzja:

Notatka: HTML niedozwolony!

Przepisz kod z obrazka:

Zadaj pytanie
KSIĘGARNIA POWER
Zadaj pytanie

Imię:

E-mail:

Treść:

Przepisz tekst: